88+-Standard_2-Ecke-3Eb60proz

KÖMMERLING EuroFutur MD Vanjski okvir i površina profila su u istom nivou. Ovakva izvedba je idealna za primjenu na modernim fasadama, sa velikim izborom boja i dezena. Vrijednost toplotne izolacije od Uf = 1,2 W(m2K) omogućava kućama standard sa niskom potrošnjom energije, sa povoljnim dvostrukim ostakljenjem. Već sa standardnim staklima buka se smanjuje na 1/10. Zaštita od buke pokazuje vrijednost provjere od RW =34 dB, dok specijalna stakla imaju prilično veće vrijednosti. Sigurnost od pljuska (klase 9A) odgovaraju najvišim zahtjevima.

elegance-profil KÖMMERLING Elegance – novi višekomorni sistem sa dubinom ugradnje od 70mm definiše novu estetiku kod prozora od PVC-a. Elegance je i vrhunski sistem i u tehnickom smislu. Glavno obeležje je inovativno, masivno metalno ojacanje sa veoma dobrim osobinama toplotne izolacije. Vrednost toplotne izolacije od Uf = 1,4 W(m²K) omogucava gradnju objekata sa niskom potrošnjom energije, sa povoljnim dvostrukim ostakljenjem. Sistem zaštite od provale i zvucne izolacije je isplativa investicija. Reducirajuci potrošnju energije i CO2-emisije, sakalcij-cink stabilizatorima umjesto olova. 
malamd KÖMMERLING 88plus predstavlja do sada neviđen nivo dostignut u razvoju PVC prozorskih profila. Pametan ukupni dizajn nove generacije prozorskih profila, sa izvanrednim povećanjem razine toplinske i zvučne izolacije, je proizveden za sigurnost i učinkovitost. Kao top proizvod KÖMMERLING-a, 88plus je stvoren za višu kvalitetu građenja i življenja. Tehničke karakteristike profila: dubina ugradnje 88 mm, 6-komorni profili, toplotna izolacija Uf ≈ 0,78 - 1,0 W/m2K, zvučna izolacija Rw ≈ 48dB. Kvalitetna sigurnost od provale i lako i jednostavno održavanje. Kompletan sistem sa varijantama udarnih/bočnih i srednjih dihtunga. Prima ostakljenja širine od 24 do 52 mm.
Okovi za PVC prozore 1 krilni Okovi za PVC prozore 2 krilni PVC prozor 1 krilni
malaokovi1 malaokovi2 prozormala
Colorit-Dekori Elegantan i harmoničan izgled Otporan na vremenske neprilike Veoma lagan za održavanje Folije sa dekorom od drveta Uni-folije Standardni dekori:

Zlatni hrast

Mahagoni

Orah

zlatni hrast

mahagoni

orah